Back to All Events

Ontdek jezelf

  • De Krook 1 Miriam Makebaplein Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Er lijkt zo veel te doen en altijd te weinig tijd.

We hebben geen tijd om stil te staan bij vragen als `wie ben ik?` en `waarom doe ik wat ik doe?’. Dat zorgt voor stress en onbehagen en kan leiden tot depressie en burn-out. Dat willen we niet. En toch gaan we door. Hoe komt dat?

We gaan op ontdekkingstocht naar wat de spiegels van het leven ons voorhouden. Het gaat over jezelf leren begrijpen, over eerlijk kijken naar jezelf. Interactief, speels en ervaringsgericht. Zodat er ruimte ontstaat om contact te maken met onszelf, naar onszelf te luisteren en te vertrouwen op wat ons hart ons zegt. Omdat, als je je hart voelt, voel je of het klopt.

4 maandagavonden: 18/11, 25/11, 2/12 en 9/12, telkens van 19u30 tot 22u.

In samenwerking met Vormingplus Gent-Eeklo.

Binnenkort kan je je inschrijven op de site van Vormingplus Gent-Eeklo.

Earlier Event: October 24
Disrupt jezelf - boekvoorstelling