Disrupt jezelf. Omdat nú het moment is én jij degene bent waar jij op zit te wachten

Het gebeurt heel geleidelijk aan. Eigenlijk vrij geniepig. Je hebt het in eerste instantie zelfs niet eens door. Tot plots … BANG!!!

Bankencrisis, politieke crisis, klimaatcrisis … We leven al meer dan tien jaar in crisis en krijgen die maar niet opgelost. Als je de situatie niet langer kan veranderen, word je uitgedaagd om jezelf te veranderen. Vandaag worden steeds meer mensen uitgedaagd, vaak zelfs door hun lichaam of geest gedwongen om te veranderen. Dat is niet toevallig. Nee, het hier en nu is met een bedoeling tot stand gekomen. Het wil ons iets vertellen. De vraag is wat wil je horen en wat doe je ermee?

In Disrupt jezelf. Omdat nú het moment is én jij degene bent waar jij op zit te wachten maken Mischa Verheijden en Elke Leyman duidelijk hoe de crises op macro-niveau de crises op micro-niveau spiegelen. Als we onze in crisis verkerende systemen echt willen veranderen, moeten we eerst onze rol in die systemen gaan zien en onszelf ontwikkelen. Het is een mindshift. Met andere ogen gaan zien.

Verwachte verschijningsdatum 1 september 2019

Als eerste op de hoogte gebracht worden van ons boek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.