Boek in wording: r-evolutie: bewust-zijn en heelheid ervaren

Het gebeurt heel geleidelijk aan. Eigenlijk vrij geniepig. Je hebt het in eerste instantie zelfs niet eens door. Tot plots … BANG!!!

Bankencrisis, politieke crisis, klimaatcrisis … We leven al meer dan tien jaar in crisis en krijgen die maar niet opgelost. Als je de situatie niet langer kan veranderen, word je uitgedaagd om jezelf te veranderen. Vandaag worden steeds meer mensen uitgedaagd, vaak zelfs door hun lichaam of geest gedwongen om te veranderen. Dat is niet toevallig. Nee, het hier en nu is met een bedoeling tot stand gekomen. Het wil ons iets vertellen. De vraag is wat wil je horen en wat doe je ermee?

In r-evolutie: bewust-zijn en heelheid ervaren maken Mischa Verheijden en Elke Leyman een synthese van interviews met  wetenschappers, filosofen en kunstenaars, die helpen zien en begrijpen dat we in een r-evolutionair tijdperk leven. Dat zien en begrijpen was voor hen een point of no return. Ze reiken inspiratie en handvatten voor een verschuiving van overleven naar Leven, een overgang van hoofd, denken en doen in balans met hart, voelen en zijn.

Verwachte verschijningsdatum 21 juni 2018

Als eerste meer weten over ons boek? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief