Back to All Events

Disrupt jezelf - boekvoorstelling

  • De Krook 1 Miriam Makebaplein Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

We leven in een tijd van evolutionaire revolutie. Stapsgewijs verandert alles radicaal. Alleen focussen we voor de ontwikkeling van onze wereld teveel op de hardware: technologie, economie, wet- en regelgeving. En te weinig op de software: hoe we denken, kijken en voelen.

In deze voorstelling van ons boek Disrupt jezelf: als je écht de wereld vooruit wil helpen, begin dan met innoveren aan de binnenkant laten we, Elke Leyman en Mischa Verheijden, je zien, begrijpen en mee-maken dat als we onze in crisis verkerende systemen echt willen laten evolueren we eerst onze rol in de systemen moeten gaan zien en onszelf ontwikkelen.

De vraag is wat wil je horen en wat doe je ermee?

Boekvoorstelling in samenwerking met Vormingplus Gent-Eeklo

Inschrijven kan via de site van Vormingplus Gent-Eeklo.


Earlier Event: September 17
Kundalini yoga
Later Event: November 18
Ontdek jezelf