Poster ‘Als je je hart voelt, voel je of het klopt’ Print ‘m uit, hang ‘m op, deel ‘m

Je eigen boek promoten vraagt veel tijd en energie ...

Wees gerust, dit wordt geen klaagzang. Integendeel zelfs, persoonlijk kaartjes schrijven voor mensen die een boek hebben besteld, als het in Gent is hem persoonlijk in de bus gaan steken, de persoonlijke reacties van lezers met open armen en open hart ontvangen, het contact met de mensen in boekhandels … Het is allemaal verrijkend.

Goed ons boek promoten dus. 
Wil je ons daarbij helpen?
We hebben een poster gemaakt. 

Deze …

affiche-disrupt-jezelf-A2.jpg

Wat je uitdraagt door deze poster op te hangen of te delen ...

Een boodschap van actieve hoop: als iedereen naar zijn hart luistert, kunnen we samen de toekomst mee-maken.

Een hartopener. Door de focus op ons hoofd zijn we het hart, onze binnenkant, uit het oog verloren. Zijn we vergeten hoe we kunnen voelen. Door in het verleden gekwetst te zijn, willen we niet meer voelen. Door de snelheid van de dag, hebben we geen tijd meer om te voelen.

Een moment van stilstaan. Omdat we zo in ons hoofd zitten, kijken we vooral naar buiten. We focussen op wat anderen vinden, op hoe het hoort, op de regels die door anderen zijn bedacht … In tegenstelling tot dieren hebben mensen nauwelijks nog contact met hun instinct. Dat terwijl je intuïtie juist ‘je verstand te boven gaat’.

Als je je hart voelt, voel je of het klopt.
Zo simpel is het.

Ophangen

Zou je de poster bij jou aan het raam willen hangen. Je kunt ‘m hier downloaden in een hoge resolutie om hem dan te printen in het formaat van jouw keuze. 

Delen

Een klik met je rechtermuisknop op de afbeelding hierboven om hem op te slaan en dan te kunnen delen via je social media met #DisruptJezelf