Back to All Events

Wij weten het ook niet. Volg ons. Deel 4

  • De Krook 1 Miriam Makebaplein Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Steeds meer mensen voelen dat het anders moet. De duurzaamheid, het uithoudingsvermogen van alle in crisis verkerende systemen inclusief dat van onszelf, heeft de grenzen bereikt en is hier en daar zelfs al overschreden.

Van gele hesjes tot Youth for Climate klinkt de roep om de maatschappij opnieuw uit te vinden.

Elke Leyman en Mischa Verheijden, auteurs van Disrupt jezelf: als je écht de wereld vooruit wil helpen, begin dan met innoveren aan de binnenkant, staan in vier maandelijkse ont-moetingen stil bij wat de wereld ons spiegelt: samen kijken we wat we ermee kunnen en willen doen.

Waar te beginnen? Wij weten het ook niet. Volg ons.

In samenwerking met Vormingplus Gent-Eeklo.

Binnenkort kan je je inschrijven via de site van Vormingplus Gent-Eeklo.

Later Event: August 27
Horizon3-festival