Een stille, innerlijke opstand tegen verouderde overtuigingen, relaties of omstandigheden zodat nieuwe kunnen ontstaan

Tom Kaypacha Lescher. Kortweg Kaypacha. Een fantastische kerel die veel doet om de verschuiving naar het Aquariustijdperk (meer daarover in dit interview met Ronald Jan Heijn) te begeleiden.

Met zijn meer dan veertig jaar astrologie-ervaring in zijn rugzak vertelt hij op een grappige, down-to-earth manier hoe de planeten zich ten opzichte van elkaar verhouden en wat deze energieën teweegbrengen op aarde.

Wekelijks post hij een Pele’s report op zijn Youtube-kanaal waarbij je kan volgen hoe de verschuiving naar het nieuwe tijdperk zich voltrekt. Het helpt om te zien wat er boven ons hoofd allemaal gebeurt en zo, de soms moeilijke tijd die we als mens ervaren, te begrijpen en mee-maken.

Het rapport van afgelopen week was zo mooi. Die willen we je niet onthouden. In Kaypacha’s woorden kort samengevat:

“Tijd voor Major Tom om te lanceren! Kijk naar dingen van buitenaf of van ‘de andere kant’ en deconditioneer onszelf van het normale, ‘mainstream’, gebruikelijke verleden. Dit is waar het deze week, deze maand, dit jaar en deze eeuw allemaal om draait. Verjonging door revolutionaire ontdekkingen, houdingen, overtuigingen, technologie, sociale/ sexuele normen, noem maar op. Rebelleer!

Dit hoeft geen opstand voor de opstand te zijn of onderdrukte woede die tot geweld leidt. Dit kan een stille, innerlijke opstand zijn tegen verouderde overtuigingen, relaties of omstandigheden zodat nieuwe kunnen ontstaan. Als iedereen zou opkomen tegen zijn/ haar eigen ‘kleine zelf’, onzekerheden en angsten, eigen veroordelingen en aangenomen valse overtuigingen die ons niet langer dienen, dan is een sociale revolutie misschien niet eens nodig.

So Rock on (meditatie rock, dat is het)!”

Hier zijn hele report

 
Tekstballon donatie_ingevuld.jpg